Acasă

Furaje pentru animale, simplu ca 1-2-3...

START - CREȘTERE - FINISARE

Depozitul de Furaje comercializează furaje pentru animale de la doi dintre cei mai mari producatori din domeniu, Babolna-Ungaria și Purina, la cel mai bun raport preț/calitate. Oferta noastră include furaje naturale, concentrate naturale, premixuri, aditivi, vitamine, calciu, pentru toate animalele din gospodăria dumneavoastră: pui de carne, găini ouătoare, curcani, prepelițe, miei, oi, iepuri, cai, porci, vaci, viței, câini, pisici, etc., pentru toate fazele dezvoltării acestora:
START – CREȘTERE – FINISARE
Furajele noastre sunt 100% naturale, conțin cereale de cea mai bună calitate, grâu, porumb, șrot de soia, șrot de floarea soarelui, vitaminele necesare creșterii și dezvoltării armonioase a animalelor (Vitaminele A, D3, E), precum și alte elemente esențiale: calciu, fosfor, sodiu, etc.
Prin conținutul intern al furajelor, se asigură substanțele nutritive necesare și în același timp se realizează micșorarea costurilor furajere. Aceasta face posibilă atingerea producțiilor maxime dorite într-un timp scurt cu o rată de conversie a furajelor cât mai mică.
Se atinge astfel, o producție economică și de înaltă calitate!
Cu furajele noastre puteți obține rezultate remarcabile, datorită tradiției de zeci de ani în producția furajelor, a suportului științific de ultimă oră și nu în ultimul rând a experienței profesionale dobândite în timp.
Vă așteptăm la punctele noastre de lucru, situate în Ipotești (Suceava), vis-a-vis de Primărie şi Bosanci (Suceava), în incinta staţiei PECO. Relații suplimentare puteți obține la tel: 0723.388.138 sau 0766.284.488